skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Fullt Fart Hela Hösten

Fullt fart hela hösten

November 2016, året är snart slut, snön har kommit tidigt i år och det var flera månader sedan jag uppdaterade portfolion och sidan för övrigt. Först var det en lång, avslappnade och skön sommar och sedan rivstartade verksamheten så ordentligt att jag inte riktigt hann med min egen hemsida. För det är ju alltid mina uppdragsgivare som kommer i första rummet. Det har varit en aning stressigt med nya uppdrag och fortsättning på gamla. Jag kan inte visa alla men en del nytt har ramlat in i portfolion. Några är fortfarande under produktionsplanering även om själva formgivningsjobbet till största delen är klart. Men vi får väl hoppas att det inte dröjer lika länge innan nästa uppdatering blir av.

Back To Top