skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Gör En Designöversyn

Gör en designöversyn

En designöversyn rättar till alla problem med er grafiska profil som uppstått genom åren. I filmen förklarar jag hur ni får ordning och reda i “garderoben”. Kanske var det inte var så länge sedan ni gjorde om er företagsprofil. Men framgångsrika företag ser konstant över sina grafiska tillgångar. Världen och marknaden förändras ju så mycket snabbare nu för tiden. Nya kanaler och nya marknader tillkommer hela tiden kraven att tränga igenom bruset ökar i samma takt.

Eller så tycker du att ni verkar i en bransch där design är underordnat. Desto bättre, då är ni först ut att göra ett tydligt avtryck på er marknad. Andra har tidigare varit framsynta och lyckats med just det. Ofta kan små kostnadseffektiva förändringar, visa på stor förnyelse och förnyelse är viktigt i alla branscher. Har du råd att inte förnya dig?

Gå över era grafiska tillgångar nu innan hösten.

SE FILMEN, KLICKA HÄR

Back To Top