skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Nu Går Pennan Varm

Nu går pennan varm

Mycket illustration av olika slag har det blivit. Mycket infografik, ett par logotyper och ett regelrätt illustrationsuppdrag har runnit igenom verksamheten. Och mer står på tur plus några rena formgivningsjobb också. Mars kommer att bli en hektisk månad, men rolig. Två nya alster i portfolion som resultat av februaris månads jobb kommer jag att lägga upp snarast. Vi hörs med mer framöver.

Back To Top