skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Nu Har Jag Flutit Upp Till Ytan Igen

Nu har jag flutit upp till ytan igen

Det var väldigt vad vad jag drunknade i arbete strax innan sommaren. Och sen blev det höst bara sådär. Förmodligen tog jag mig lite vatten över huvudet även under sommaren, på alla sätt och vis. Men nu känns det som om jag har fått ytkänning igen. Mycket att göra precis som vanligt men det känns åtminstone som om rutinerna börjar sätta sig igen och jobben börjar rinna igenom studion som vanligt. Jag ska försöka ägna mig åt lite backpaddling och fylla på i portfolion med resultatet av vårens djupdykningar. Simma lugnt! Det kommer nyare saker senare under hösten.

Back To Top