skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Designprogram

Ett designprogram är ditt företags formmässiga bibel. Det omfattar inte bara din hemsida utan alla viktiga kommunikationskanaler. Här finns regler för vilka färger som ska användas och när de bör användas. Vilken typ av bilder- och illustrationsmanér som är företagets eget, vilka typsnitt och hur logotypen ska användas.

Hur ser det ut i din garderob?

Jag brukar likna ett designprogram vid en garderob. Här hänger de vanliga plaggen långt fram och de mer ovanliga får ligga i högen längst ner. Men om alla kläder håller en färgskala och snitt som passar dig, framhäver det dig på rätt sätt och får dig att passa in och fungera i de miljöer du vanligtvis rör dig i.

Shirts Hanging on Clothes Rack

Allt blir enklare med ett designprogram

Ett genomtänkt och utarbetat designprogram gör inte bara att företaget känns professionellt, seriöst och känns igen, utan också att kommunikationsinsatserna blir enklare att genomföra. Ramverket är liksom redan klart att fyllas med innehåll.

Vilka är dina behov?

Jag har gjort designprogram för stora svenska koncerner och för små ensamföretag men i alla fall är behovet likartat. Hur ska vi få ut det mesta av vår kommunikation? Ibland börjar vi från grunden med allt från logotyp till kontorsinredning och ibland behövs det bara sorteras och kompletteras bland det som redan finns. Behoven styr lösningarna och allt är ett tätt samarbete mellan mig och dig.

Helt enkelt för att det blir bäst så.

Relaterade projekt

Back To Top