skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Hemsidor

Din hemsida är din viktigaste kommunikationskanal. Kanske har du endast några sekunder på dig att behålla eller påverka dina besökare i den riktning du önskar. Med rätt bilder, rubriker, färger och funktionalitet kan du snabbt få sagt det som inga ord i världen klarar av. Företagets personlighet och värderingar.

Ge rätt bild från början

Det är därför hemsidan är den enskilt viktigaste informationskällan in till ditt varumärke. Potentiella kunder surfar runt på ett flertal leverantörer innan de över huvudtaget ger sig till känna och ser det då inte ut på ett tillfredställande och professionellt sätt så är risken stor att man kontaktar någon annan än dig.

Bygg ett nav för all din kommunikation

Hemsidan blir alltså mer och mer det nav som hela ditt varumärke roterar runt. Den ska fungera lika bra i telefonen som surfplattan som datorn och alla dina övriga kommunikationsinsatser ska helst ha samma känsla och funktionalitet som din sida.

navet

Du har kontrollen

Jag levererar WordPresslösningar men också skräddsarsydda CMS-system, hör av dig så kommer vi fram till vad som passar dig bäst.Det är en självklarhet att du alltid ska ha lättskött CMS (Content Management System) så du själv kan sköta din sida när den är färdig och formgiven. Det går även att bygga system som ger dig möjlighet att sköta även den tryckta kommunikationen från ditt CMS-system.

WPCMS

Relaterade projekt

Back To Top