skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Reklamkoncept

Efter mer än 30 år i Stockholms reklamvärld är olika typer av reklamlösningar något jag gör av bara farten. Ibland är det annonser av skiftande storlek och karaktär och ibland blir det kampanjer med många olika media inblandat.

Glöm inte bort idéen, det får aldrig bli slentrian. Här har jag hjälp av skribenter, projektledare, fotografer, illustratörer, filmare osv allt efter behov och vad tillfället och idéen kräver.

Genomtänkt design ger bra reklamlösningar

Många av mina designuppdrag glider omärkligt över i reklamlösningar, vilket är en av mina absoluta fördelar jämfört med många andra designers. Att under första året av ett nytt designuppdrag få möjlighet att förverkliga tankarna i kommunikationsinsatser är en fördel för alla inblandade och gör att den nya designen oftast implementeras snabbt.

OBS! Jag gör naturligtvis även reklamlösningar för uppdragsgivare som jag inte varit designer för.

Relaterade projekt

Back To Top