skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Grafisk översyn av AP3

Uppdraget löd: Se över logotyp, färger, typsnitt, bilder och våra mallar och hur vi använder dem. Kort sagt en genomgång och städning av garderoben, som jag brukar uttrycka mig. Det resulterade i nya färger, ny manual och nya mallar, framförallt en ny powerpointmall som tar ut svängarna ordentligt med nygamla bilder som används på ett nytt sätt.

Den gamla logotypen

Logotypen var, trots några år på nacken, fortfarande fullt fungerande. Det enda jag gjorde vara att städa upp och se till att alla mellanrummen mellan bokstäverna kändes harmoniskt.

De nya färgerna

Det blev en helt ny palett där endast den gröna logotypfärgen levde kvar. Men en hel laddning med nya komplementfärger vars syfte bland annat var att fungera tillsammans i diagram och grafer.

Mycket energi lades på att se till att färgerna fungerade i powerpoint. Där var det viktigt i vilken ordning färgerna användes för att ge tydlighet i grafer och tabeller.

Ett urval slides ur powerpointmallen

 

Relaterade projekt

Back To Top