skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Gott Nytt 2017

Gott nytt 2017

Alltid lika härligt med ett nytt år. “Ett nytt rent papper med nya farvekritor til” som Alf Prøysen säger. Det är mycket på gång i år. Ett antal infographics-uppdrag, några loggor med tillhörande designprogram samt ett antal “vanliga” reklamkoncept. Dessutom har jag lovat mig själv att nätverka lite bättre än jag gjorde under 2016. 2016 är visserligen inte särskilt svårt att överträffa men ambitionen finns att vara lite mer social mellan uppdragen. Så gott nytt till alla mina vänner.

Back To Top