skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Nu Stänger Designverkstan För året

Nu stänger designverkstan för året

Tack alla vänner, uppdragsgivare  och kollegor för 2016. Nu ser jag fram emot ett strålande 2017 och passar på att förhandsinformera om att nyårslöftet för min  del handlar om bättre nätverkande. Det kan i alla fall inte bli sämre än 2016, som jag ser det. Många spännande uppdrag står för dörren inför 2017. Så det blir nog lite jobba hemifrån mellan julaktiviteterna ändå. Men 9e januari är jag tillbaka fysiskt i verkstan igen.

Back To Top