skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Nytt år, Nya Möjligheter

Nytt år, nya möjligheter

Så var vi redan en bra bit in i 2018. 2017 var ett hektiskt år med många roliga uppdrag och många av dem har fortsatt ända in på detta år och förhoppningsvis blir det ringar på vattnet som leder till nya liknande uppdrag. Logotyper, ikoner, grafiska program är ju sådant jag brinner för. Tyvärr hinner jag inte fylla på i portfolion på det sätt jag skulle vilja men det ligger på attgöra-listan så endera dagen blir det väl gjort. Håll utkik på sidan. Figuren på ikonen här intill animerades för Västerås Stads räkning. Jag ska försöka lägga upp en redovisning av den snarast.

Back To Top