skip to Main Content

Mitt i smeten

Jag har alltid haft en anknytning till kvarteren runt Östermalm och på något vis har många av mina kunder och samarbetspartners också rört sig i de här kvarteren. Sedan oktober 2018 sitter Lusth.ID därför på Stureplan 4C. Telefonen och mailen är densamma som tidigare men besöksadressen är numer alltså:

Lusth ID

Stureplan 4c,  4tr,
114 35 Stockholm
Lennart Lusth
info@lusth.com
070-327 64 08

Skicka ett mail, eller ring, så svarar
jag så snart jag bara kan. Välkommen.

Slutspurt På 2016

Slutspurt på 2016

Nu är det bara att köra ända in i kaklet. Loggor, infographics, hemsidor, powerpoints och en och annan hederlig trycksak, allt i en enda röra. Bara att bita ihop och försöka hinna med mellan julklapparna och pepparkaksbaken. Jag försöker uppdatera min portfolio också på de få lediga stunderna. En del alster är så gamla som från september men så blir det när man inte hunnit med och portfolioposterna har samlats på hög. God Jul i förväg, hälsar jag redan nu alla mina uppdragsgivare, så är det gjort.

Back To Top